Skip to main content

Vliegen met de Belgian Icons

Foto van Aerosmurf Brussels Airlines

Vliegen met de Belgian Icons

Brussels Airlines startte de voorbije jaren een leuke traditie op om hun vliegtuigen (telkens een Airbus A320) een uniek, creatief en Belgisch tintje te geven. Wil jij graag op reis met een van de vijf Belgische iconen, of ga je ze spotten op Brussels Airport? Hier is alle info!

Aerosmurf

Het eerbetoon aan de Smurfen is het meest recente ontwerp. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde ziet er smurftastisch uit! Opgelet, langs de onderzijde proberen Gargamel en Azrael het vliegtuig binnen te dringen! De Aerosmurf vliegt vaak richting o.a. Tel Aviv & Oslo en blijft in de lucht tot 2023!

Trident

De Trident staat volledig in het teken van onze Rode Duivels en brengt de Belgische voetbalploeg vaak ter plaatse voor wedstrijden. Binnenin ontdek je een overzicht van de mooiste voetbalmomenten uit de Belgische geschiedenis. Zonder Rode Duivels zie je het toestel vooral richting o.a. Rome, Malaga en Londen zoeven, nog tot 2022!

Rackham

De Rackham-Airbus was het allereerste icoon van Brussels Airlines en zet Kuifje in de schijnwerpers. Aan boord kan je het stripalbum “De schat van Scharlaken Rackham” lezen waarop het ontwerp gebaseerd is. Het vliegtuig zet nog tot 2019 koers richting o.a. Barcelona en meerdere Griekse en Spaanse eilanden.

Magritte

Laat je niet vangen, het is wel degelijk een Airbus! Al vanop de grond bevind je je meteen tussen de wolken. Het dromerige design is een eerbetoon aan René Magritte en vliegt tot 2022 richting o.a. Barcelona, Rome, en verschillende Griekse en Spaanse eilanden.

Amare

Met Amare brengt Brussels Airlines ode aan het Tomorrowland-festival. De sprookjesachtige vogel brengt je meteen in hogere sferen! Amare vliegt nog tot 2022 naar o.a. Madrid, Genève, en verschillende Griekse en Spaanse eilanden

 

Wordt jouw volgende reis er eentje aan boord van een van deze vijf iconen? Zoek en boek hier snel je vlucht!

-----

Bron | Copyright foto's: www.brusselsairlines.be