Skip to main content

Boeken voor jouw (sport)vereniging

Foto van hockeyspelers

Boeken voor jouw (sport)vereniging

Ga je op reis met jouw club of vereniging, neemt jouw ploeg deel aan een toernooi, plan je een stage … reizen in groep vraagt om een bijzondere aanpak, niet in het minst als het op vluchten aankomt. Zeker als je extra materiaal meeneemt en/of een strakke timing hanteert.

Groupflights neemt al je zorgen uit handen en boekt voor jou de ideale vlucht. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar de beste oplossing en voorwaarden. We behandelen elke aanvraag persoonlijk en overlopen met jou de mogelijkheden.

Aangepaste bagage

Heb je nood aan meer dan 1 stuk bagage per persoon? Wil je graag fietsen, sportuitrusting, tenten of ander extra materiaal meenemen? We zorgen ervoor dat alles aan boord raakt!

Beste vlieguren

Wil je een overstap vermijden, ‘s avonds of ‘s ochtends aankomen, een rondreis maken … welke voorkeuren je ook hebt, we plannen voor jou de perfecte vluchtroute.

Persoonlijk en op maat

Bovenop aangepaste bagage en vlieguren is er nog heel wat extra personalisatie mogelijk. Bijzondere aandacht voor maaltijden, luchthavenvervoer, assistentie en ondersteuning op de luchthaven of bij de check-in … alles voor een zorgeloze vlucht!

 

Plan jij een reis met jouw vereniging, club, school … van meer dan 10 personen? Contacteer ons voor de perfecte vlucht op maat!